Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért mi?

Adjon többet, kevesebbért!

 

A munkavállalói elégedettség és a dolgozói élmény olyan fogalmak, amikkel manapság egyre többször találkozunk! Újabban a munkáltatói felelősségvállalás (employer's responsibility), a dolgozók egészségének megőrzése és támogatása is kiemelt téma lett a különböző HR portálokon!

Mit tehet egy munkáltató a dolgozói egészségéért? Mivel adhat többet, mint versenytársai?

Több helyes válasz is van ezekre a kérdésekre! Mi a Fruitbox.hu-nál a magyar gazdák által megtermelt minőségi és egészséges gyümölcsökben látjuk a megoldást! A vitamindús, finom és lédús gyümölcseink java saját családi gazdaságunkból kerül ki, és jut el közvetlenül a fogyasztók asztalára. Évtizedes múltra visszatekintő, 120 hektárnyi gyümölcsösünkben fenntartható módon, a természet értékeit megőrizve és támogatva állítjuk elő azokat az ínycsiklandó finomságokat, amiket kosarainkba pakolunk.

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél szélesebb rétegekhez juttassuk el termékeinket, kihagyva a nagykereskedelmi és kiskereskedelmi elosztó láncokat. Gyümölcsfajtáink kiválasztásánál is az volt a szempont, hogy ízükben és illatukban egyedülálló élményt biztosítsanak, még a szállítás és pultállóság csak másodlagos volt. Gyümölcseinkről, filozófiánkról, előállított termékeinkről a www.simongyumolcs.hu oldalon bővebb információkat is találhat!

Hogyan működik a Fruitbox.hu?

Több fajta különböző méretű és tartalmú gyümölcskosarat kínálunk. Minimum heti kétszeri megrendelés mellett tudjuk üzleti ügyfeleink munkavállalói részére biztosítani a kiválasztott kosarat. Önök szabadon kiválaszthatják, hogy a hét mely napjaira szeretnék szolgáltatásunkat igénybe venni, mikor szállítsuk ki kosarainkat. A megrendelt termékeket a megrendelést követő héttől szállítjuk, mindig délelőtt 8 és 12 óra között. A szállítás pontos időpontjáról a szállítás napján egy e-mailt küldünk, melyben egy linkre kattintva a futárunk pontos helyzetét és érkezésének időpontját tudják követni!

Köszönjük érdeklődését, és hogy a Frutibox.hu csapatát választotta, ezzel támogatva kollégái egészségét és a magyarországi termelőket!