Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megnyitottunk

Megnyitottunk
Külön üzletágként, de a jól megszokott magas minőséggel és egyedülálló ügyfél kiszolgálási gyakorlatunkkal elindult a Fruitbox.hu szolgáltatásunk!

Gyümölcskosár mindenkinek!

Az egészség egy olyan érték, amit megőrizni szükséges! Ezt az elvet és gondolkodást szeretnénk támogatni azon munkahelyek és családok számára, akik az egészség megőrzésének egyik kulcs elemeként tekintenek a minőségi, friss és finom gyümölcsökre. Magas vitamin és ásványi anyag tartalmuk mellett mégis talán fontosabb az, hogy milyen íz, illat és aroma élményben lesz részünk, amikor egy-egy zamatos finomságba harapunk. Közel sem mindegy, hogy több száz vagy akár ezer kilométer távolságból, napokon át utazva érkezik hozzánk a gyümölcs, vagy itthon, magyar gazdák termesztik azokat. Minden olyan gyümölcs és zöldség, amit hosszú utat tesz meg, kimondottan erre a célra kerül termesztésre. Ugyanis a legtöbb gyümölcs nem alkalmas a több napig tartó zötykölődő utaztatásra. Ahhoz, hogy mégis szállítani lehessen, olyan gyümölcsöket kellett kitenyésztenie a gazdálkodóknak, amiknél ez az első számú szempont. Megérkezéskor is még szépek, egészségesek és mutatósak. Máshogy el sem lehetne adni azokat... ezek az esztétikai élmények viszont fordított arányban vannak a termény ízével, aromájával, illatával. 

A hazai gyümölcsök nagy előnye, hogy jellemzően nem hosszú szállításra, hanem a helyben történő fogyasztásra kerültek előállításra, így a gazdáknak lehetősége van kevésbé szállítás és pult álló, viszont ízében és tartalmában a fogyasztásra legjobb élményt nyújtó fajtákat használni.

Mi sem teszünk mást, mint ezeket a fajtákat gondozzuk és juttatjuk el gyümölcsösünkből az Önök asztalára!

Fogyasszák olyan jó ízűen, mint amilyen jó szívvel mi megtermeltük és gondoztuk őket!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Események