Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Farm To Desk

Farm To Desk

2020. 10. 12. 12:18:46
Mitől is jobb, ami friss? Mi a "Farm to Desk" avagy "gazdától az asztalra" elve? Miért hiszünk a farm to table azaz közvetlenül a termelőtől való vásárlásban? Miért a Fruitbox.hu szolgáltatása amire szüksége van?
Méhlegelő és Méh-hotel Sastelken

Méhlegelő és Méh-hotel Sastelken

2020. 10. 12. 12:05:12
Sokan láttunk már életünkben kaptárt, ahova folyton folyvást jönnek a méhecskék és készítik a finom mézet. Aki megfigyelte azt is tudja, hogy ezek a kaptárak bizony folyton költöznek. Ennek oka, hogy ha egy növény elvirágzott, ott már nincs mit enni szorgos kis barátainknak. Nem úgy nálunk...
Agrár-környezetgazdálkodási program

Agrár-környezetgazdálkodási program

2020. 10. 12. 12:03:48
Mi is az az Agrár-környezetgazdálkodási program? Mitől más a Simon gyümölcs és a Fruitbox mint a konkurensei? Miért is tesszük a dolgunkat máshogy, és talán jobban? 
Miért szívügyünk a természetesség?

Miért szívügyünk a természetesség?

2020. 10. 12. 11:55:49

A Simon Gyümölcs és a Fruitbox nem ismernek kompromisszumot. Nem csak azért kerüljük a mesterséges adalékanyagokat, GMO-növényeket és teszünk meg mindent termékeink természetességéért, hogy tudatos vásárlók, vagy ételérzékenyek is fogyaszthassák őket. Hanem mert hisszük, hogy a természetes, valódi ízélményt, amit a kertben frissen szakajtott, Nap csókolta magyar gyümölcs zamata nyújt, csak így lehet nektek becsomagolni.

Megnyitottunk

Megnyitottunk

2020. 10. 12. 11:30:05
Külön üzletágként, de a jól megszokott magas minőséggel és egyedülálló ügyfél kiszolgálási gyakorlatunkkal elindult a Fruitbox.hu szolgáltatásunk!
Almachips - Minőség a termelőtől

Almachips - Minőség a termelőtől

2020. 10. 12. 11:39:12
Az egyik legsikeresebb és legkedveltebb Simon gyümölcs termékünk az Almachips, melyet most már Önök is megkóstolhatnak Nasi kosarunk tartalmaként! Mitől ennyire népszerű? A csoda az előkészületekben és az előállításban rejlik. Ismerje meg, mitől is ennyire egyedi és összetéveszthetetlen ez az egészséges nassolni való: